Det spelar ingen roll om du ska resa jorden runt eller besöka Moskva under en helg. En reseförsäkring är lika viktig i båda fallen. En bra försäkring gör det möjligt att få till exempel läkarvård eller hemtransport, om olyckan skulle vara framme. Utan att du själv behöver stå för kostnaderna.

Det första och viktigaste att titta på när du ska välja reseförsäkring är om den täcker alla viktiga delar av din resa. Täcker den verkligen de fritidsaktiviteter du tänkt ägna dig åt? Och vad får du för service om något händer, oavsett vilken skada det är? Vad är självrisken?

Gouda Reseförsäkring

BaS International samarbetar med Gouda Reseförsäkring som erbjuder prisvärda försäkringar som är helt utan självrisk och som ger bra service.

Att ha Goudas Reseförsäkring innebär att du har en totalförsäkring i grunden. Försäkringen är dessutom flexibel, så du kan välja bort vissa moment som du inte tycker du har behov av. Försäkringen tar givetvis hänsyn till om du har en hemförsäkring med reseskydd som du vill utnyttja de första 45 dagarna.

Om något händer

Gouda Reseförsäkring i samarbete med Bas InternationalTeckna Gouda ReseförsäkringGoudas Alarmcentral finns tillgängliga för att hjälpa dig dygnets alla 24 timmar. Du får kompetent och personlig service av den servicekoordinator som blir knuten till dig. Alarmcentralen har bland sina medarbetare all nödvändig kompetens knuten till sig i läkare, specialister, sjuksköterskor och krismedarbetare. Det ger dig en trygghet att snabbt få bra vård, utan att behöva söka dig fram själv och lägga ut pengar.

Gouda Reseförsäkring – säkerhet på resan

Gouda Reseförsäkring säljer reseförsäkringar i mer än 40 länder och är därmed brett representerat över hela världen. Gouda har varit etablerade i Sverige sedan 1999. Gouda Reseförsäkring är en svensk filial till det holländska försäkringsbolaget Gouda Insurance som etablerades 1924.

Teckna försäkring

Om du vill ha mer information eller vill teckna en reseförsäkring med Gouda, klicka på ”Teckna Gouda Reseförsäkring” eller klicka här.